Precis när man trodde man lärt sig...

Efter ett par regniga dagar med mestadels innesittande aktiviteter såsom tittande på Pippi Långstrump tyckte vi idag att vi skulle hitta på något roligt. Alltså cyklade vi till Folkets Park, där vi storslaget beslutade oss för att gå in på Terrariet. Storslaget beroende på att kostar lika mycket som att gå på bio. Eller snarare, vad det kostade att gå på bio för fyra år sedan när jag var på bio sist, vill säga. Inte en förmögenhet, men tillräckligt mycket för att man ska vilja bli road en lång stund (av de stackars inspärrade djuren. Jag vet, jag vet, grader i helvetet och whatnot).

Där inne finns apor, ormar, sköldpaddor, fladdermöss, spindlar, ödlor, känguruer samt den papegoja, alltså THE papegoja, som spelade Rosalinda i filmen Pippi på de sju haven. Något till åren kommen och lite kalare än då det begav sig, men dock!

Isabelle ägnade ormarna och ödlorna ca 45 sekunder av sin uppmärksamhet innan hon hittade en vattenslang som låg i en liten minibassäng fylld med gråbrunt vatten. "Vill bada" kom direkt. Att inte bada accepterades, men det hindrade inte henne från att spendera fem minuter vid det skabbiga vattnet. Då vi äntligen lyckades släpa henne vidare till sköldpaddorna och papegojorna visade hon sig föga imponerad. Inne hos aporna hade hon fått nog. Aran Bosses jonglerande med stenar hade bara ökat på olustkänslorna hos damen ifråga och nu ville hon hem. Hem, hem, hem utan att passera gå. Hem för att se "Pippi haven" (ironiskt nog). Ett gäng silkesapor distraherade i tio sekunder, men sedan startade ånyo skanderandet med krav på omedelbar hemgång blandat med ångestfylld gråt. De hulda föräldrarna fattade noll. Mer än att denna bild, uppsatt på Dödskalleapornas bur skulle visa sig bli denna utflykts största succé:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!