Knock, knock!

Jag är förvisso känd för att vara lite godtrogen. Men jag tycker ändå att om man vaknar mitt i natten av ett ljud så kanske man bara ändå slår en hastig flukt åt sidan för att kolla om ens flickvän ligger bredvid en. Eller så är det kanske gängse förfarande att snöra på sina benproteser, ladda sitt vapen och skjuta tre skott genom badrumsdörren. Varför dubbelkolla liksom? Inbrottstjuvar och yrkesmördare är ju kända för att låsa in sig i badrum hemma hos folk. Klart det var en sån. Liksom, vad är oddsen för att det skulle vara flickvännen som plötsligt blev kissnödig mitt i natten? Klart grabben talar sanning! Själv tänker jag aldrig mer kissa mitt i natten. Maken har vapen OCH sparar tid på att snöra på sig benproteser, för såna använder han inte. Jag hade nog inte ens hunnit kissa klart innan jag blev mos.


Tidig fågel fångar masken

Pre barn:
Sova till halvtio. Äta frukost. Surfa. Duscha. Se på tv. Cykla till jobbet.
 
Post barn:
Upp klockan sex. Duscha, tvätta håret, ha kompis med son över på frukost, lämna lillfisen på dagis, dammsuga, städa toaletten, cykla till jobbet. Vem kunde ana att man hinner med så mycket innan man börjar jobba klockan 13.15?

22 månader

Efter att ha tillbringat helgens nätter på jobbet tillbringar jag nu dagen med att återhämta mig. Det gör man tydligen bäst genom att tvätta. Lillfisen har tillbringat helgen med att vara rådvill. Och på synnerligen dåligt humör. Svaret på det hittar man snabbt genom att googla "22 månader trots". Ungefär såhär har vi det nu: http://se.babycenter.com/a539867/varf%C3%B6r-f%C3%A5r-barn-s%C3%A5dana-vredesutbrott.
 
Precis som jag anade så skulle man komma att få igen för alla smart ass-åsikter man haft om barnuppfostran under alla de år man inte hade egna barn. För övrigt, någon som känner till något behandlingshem för Pippi Långstrump-detox? För jag tror att lillfisen behöver avprogrammeras. Hennes första ord på morgonen är Pippi och hennes sista ord på kvällen är... förvisso "lego". Men där mellan hinner hon säga Pippi ungefär tolvtusen gånger. Andra populära ord är: Pippisång, Fabbe-fabbe (sjörövarfabbe), Lilla gubben, Tommy och Anna (Annika. Innan var det "Annit"), Herr Nilsson och Pussiluskan (Prusiluskan. Vilket hon för övrigt kallade en dam på Systemet för härom veckan. Jag ska inte ljuga, det fanns en viss likhet).

Hela paketet

Retro i all ära och så och Fem myror är finfin, pedagogisk underhållning för barn. Men är det bara jag som kan se hela Magnus Härenstams paket genom de vita byxorna?


Fredag

Vi firar fredag. Den är trött! Hulda modern är den enda som fortfarande är vaken.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!