En dag i solen

Idag har maken varit ledig från jobbet, och då säger vi hazaa! Lillfisen firade med att vakna 05.40. Då sa vi inte hazaa, men eftersom vi varit två om barnomhhändertagandet fick alla inblandade sova allt vad de behövde innan klockan elva. Därefter har vi med en överpackad väska spenderat hela dagen i solen. Vasa? En bildkavalkad säger ni? Här kommer den!

Lunch på makens jobb. Majs och typ tre skedar lax accepterade fröken till lunch idag. Men glad var hon! Ganska fascinerad verkade hon också vara av herr Ranelid som satt vid ett bord i närheten. Han sa ingenting om att vi skulle bära vår dotter som den sista droppen vatten eller nånting, men jag antar att han tänkte det för sig själv. Eller så tänkte han att hon var ett litet mirrrrrrrakel som åt majskorn men inte jordgubbar. Fast det är ju sånt vi aldrig kommer att få veta säkert.

Ankmatning.

Känner igen minen?

Sen var det dags för en liten akut-nap för Isabelles del, under vilken vi passade på att köpa en äggklocka eftersom den gamla förorsakats, men därefter var det dags för lite parkhäng, under vilket bägge föräldrar var väldigt tacksamma för att solhatten fick sitta kvar på bebishuvudet hela tiden. Bara en sån sak, liksom.

Och innan den stora Henrik-tog-ifrån-mig-iPhonen-jag-lekte-med-och-ringde-upp-folk-ifrån-katastrofen lyckades vi fånga den här bilden. Inga bilder togs under själva katastrofen. Den var mer som ett epilepsianfall, det vill säga gör vad du kan för att undvika att bebisen skadar sig själv under utbr... förlåt, anfallet.

Efter ett glas retsina på Kamaki på vägen hem, för att kompensera för alla de glasen retsina vi inte fick dricka förra sommaren (hard blow!) gick vi hem och åt middag på vår balkong. Lillfisen åt svindyr Hipp-mat på burk, men gillade nog ändå bäst att äta vår spagetti.


Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: "Gnu Ardet" - hahahahaaaa!!! Detta kommer jag inte alls ihåg. vad komiskt! i typisk Anna-stil sitter jag nu och garvar åt detta (mitt eget skämt). hade glömt att "gnu" är ett sådant komiskt ord. dags att börja använda igen, me thinks. hihihihihihihih xo

2012-05-04 @ 02:03:48
URL: http://www.life-of-anna.blogspot.com/
Postat av: Kikki

Låter som en seriös myspysdag i solen, och ankorna vs Newt? Lika!

2012-05-04 @ 08:57:08
URL: http://www.theantigonish.wordpress.com
Postat av: frikadellen

Oj hur var det med den ranelidska nacken som man sett besmyckas med krage i kvällspressen? Hade han månne hämtat sig från Jaguarkraschen?



Fö så sov min dotter de där 16-20 timmarna folk pratar om. Det var bara så att hon kombinerade dem med att a) äta samtidigt b) kräva att få utföra dem i närkontakt med mammans bröstvårta.



Så nej, inte mycket tid övers till annat.

2012-05-04 @ 09:11:20
URL: http://frikadellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!