Matta

Det är knappt man tror det. Jag är långledig och än så länge är ingen av oss sjuk. Hazaa! Vi tar lite i trä och skickar iväg en fjäskig bukett rosor till Murphy för att han ska låta oss förbli friska. Idag, as we speak, är maken på tippen och slänger den skabbiga ursäkt till matta som vi haft liggandes på vardagsrumsgolvet alltför länge. Den var dyr, men är nu sedan länge totalförstörd av två olika katter som använt den som klovässarverktyg. Efter att mattan begravts är tanken att vi ska skaffa oss en helt ny och fin matta som Hår av hin kan vässa klorna på ute på Ikea (hon ska vässa klorna på mattan, inte på Ikea). Vi ser även mycket fram emot att äta lunch på Ikea. Det är tydligen sådant man ser fram emot när man är småbarnsförälder. Check!

I förrgår hjälpte Isabelle maken att höja diskmaskinen så att hon inte ska få den över sig när hon reser sig mot den. Det är bra. Vi vill inte att Isabelle ska få diskmaskinen över sig.

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Hoppas ni får ett trevligt Ikea-besök. Själv sitter jag och förkovrar mig i astmans och KOLens orsak, utredning och behandling. Tycker Ikea verkar mkt roligare

2012-02-17 @ 11:29:29
Postat av: Kikki

Har Newt de sötaste fötterna i hela världen, eller? Skulle tro det!

2012-02-19 @ 17:59:40
URL: http://www.theantigonish.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!