Yatzy. Giljotin. Semester?

Oinspirerad. 14 dagar till semester. 10 av dem arbetsdagar. Helgen full av jobb. Ur ett "Barnen svälter i Afrika-"perspektiv förstår jag att mitt liv är fantastiskt. Sitter på min balkong i medelhavsvärme med tända ljus och ett glas vin (givet) och funderar över vad jag ska lyssna på på Spotify. Ledig imorgon. Det är bara det att just nu skriker min kropp efter fyra veckors semester. Varenda dag jag går till jobbet känns det som att jag är på väg mot giljotinen.

Inatt hade vi två pinuppor som nattgäster (plus maken till den ena pinuppan). Det var angenämt, bortsett från det usla humöret (från min sida). Jag är verkligen tråkig att ha att göra med nuförtiden.
Pinupporna hade varit på Jägersro och sålt sin kalender och kom hem fulla som kanoner vid ettiden igår natt i sällskap med en Steve Mc Queen-heliumballong som vi inte fick behålla (synd, för Hår av Hin gick igång på den ordentligt).

Idag brunchade vi på Systrar och Bröder innan det var dags för min giljotinavrättning.
Patienterna är riktiga godingar. En av dem svimmade till och med på väg till toaletten för att jag skulle komma ur min dvala till helgarbete två veckor innan semestern. Det kallar jag att ställa upp!

Maken hämtade mig efter jobb och vi har just spelat yatzy ända tills han vann. Vi är obotligt barnsliga båda två och har enormt dåligt förlorarhumör. Och vinnarhumör om det nu hör hit. Ikväll har jag, för en gångs skull, haft osedvanlig tur, medan maken blivit svartare och svartare i blicken. Bilden till höger är från vår smekmånad förra sommaren (vilket är senaste gången jag hade tur i yatzy). Bilden är från vårt underbara lunchställe där man åt delikatesstallrikar med parmaskinka, mozarella och tomat och fick en flaska prosecco för hundra spänn. Där satt vi i skugga och hade vår siesta med mat, vin och yatzy. För övrigt rekommenderar jag det gifta livet. Firar snart första bröllopsdagen (första augusti). Jag är usel på att hålla hemligheter, men jag har en mycket bra överraskning på g till första bröllopsdagen. Ska bara hålla käften i en dryg månad till om  den.


Kommentarer
Postat av: Crazy Catlady

Spelar ni inte maxiyatzy? Mycket roligare. Jag och en kompis spenderade större delen av vår Rhodos semester med MY. Lärde tom serveringspersonalen vid barrestaurangen att spela.

2010-07-05 @ 00:33:45
Postat av: Kikki

Tackar och bockar för övernattningen, det usla humöret märktes inte genom vår alkoholångande andedräkt. Love you!

2010-07-05 @ 09:12:01
URL: http://antigonish.blogg.se/
Postat av: Elna

Hoppas att ni insett att jag LÄT er vinna för husfridens skull när vi spelade det däringa årtalsspelet i våras. =) Alternativt hade ni bara löjlig bonntur medan jag fick plocka fram ess ur rockärmen (i stil med vilket år Lundell skrev Jack) bara för att slippa framstå som en komplett idiot...!

2010-07-05 @ 22:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!