Välkomna nya tv-vännen

Stora tv-vännen kvarstannar i Arlöv (Karibien?). Hjärndöd utan möjlighet till överlevnad, mer än rent fysiskt. 
Idag var det dags att komma över sorgen efter stora tv-vännen och ersätta den med inte-fullt-lika-stora-men-ändå-helt-ok-tv-vännen.

Efter lite muttrande och mumlande blev det en sådan som syns till höger. Muttrandet och mumlandet gällde främst Fujitsu Siemens tv-kvalitet och det faktum att den för tre år sedan kostade 12000 spänn, för att nu helt ha gått i graven i späda år. 
Muttrandet och mumlandet gällde i andra hand vårt tydligen inte så eminenta försäkringsbolag som har valt att ersätta oss med 2000 spänn. De fobblar bort en med någon lång historia om procentsatser och förlorat värde (Jodå, I'll say, 10000 på tre år, snacka värdeminskning!) och sen ska man vara glad för allmosan 2000 spänn. Iochförsig, hade man inte varit så kräsen hade man kunnat få ca 20 tjock-tv:ar för 2000 spänn (såg en på Blocket för 75 spänn). Nåväl, nu blev det alltså denna finfina variant. Lite mindre, men försäkrad upp över antennen. Vis av erfarenhet tog vi en treårig tilläggsförsäkring. No tv of mine ska någonsin gå i graven efter tre år igen utan att jag får en ny!

Nu ser jag på tjockis-tv och äter godis. Det är motsägelsefullt, men mycket trevligt!


Kommentarer
Postat av: Elna

Hade det inte varit mer logiskt att kolla tjockis-TV på en ÄKTA tjockis-TV??? ;)

2010-08-25 @ 20:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!