Svettig mäklare

Eftersom embryot vill flytta till en större lägenhet, så är det just nu det vi håller på att fösöka ordna med under dygnets vakna timmar. Igår var vi på visning i vår drömlägenhet. Den stinker rök och behöver en rejäl uppfräschning, men den är ändå hur bra som helst. Mitt i stan, stor och rymlig, hiss, balkong. Hela kittet för embryot.

Tyvärr är det någon idiot som envisas med att hela tiden bjuda emot oss. I skrivande stund är det vi som lagt senaste budet och vi väntar antingen på telefonsamtalet från mäklaren som gratulerar oss till vår nya lägenhet, eller helvetes-sms:et som meddelar att idioten bjudit över oss. Igen.

Igårkväll var vi på visning på Nobelvägen 82. Gör inte om vårt misstag. I krokarna lurade en jättefamilj, varav tonårssönerna stod och bankade på en stackars porttelefon. Familjebilen var utan registreringsskyltar. Men bortsett från luriga familjen, trafikbruset, skräpet, klottret och den mycket finurliga planlösningen på lägenheten (läs korkad), så var hela upplevelsen spektakulär.

Eftersom vi ska köpa lägenhet så måste vi ju också sälja. Därför blev vi med mäklare igår. Niklas Hård, also known as Niklas Stenhård från Friskis och Svettis. Han är inte klok. Han är kort, skallig och muskulös. På Friskis och Svettis leder han ett vanvettigt populärt pass på lördagsmorgnar (klockan 10. Folk är helt bananas!) som alltid är fullbokat till sista plats. Där flyger Niklas svett runt på övriga motionärer och de älskar det.
Vi struntar högaktningsfullt i Niklas svett och hoppas istället på att han är lika duktig på att sälja lägenheter som han är på att svettas. Till den blygsamma summan av 45000 spänn ska Niklas Stenhård marknadsföra vår lägenhet. Vi gråter en smula över arvodet, men har samtidigt en soft spot för Erik Olsson, som är jätteduktiga. Igår fick vi kaffe latte och mintchoklad när vi satt och väntade på att få hjälp. Erik Olsson, you had me at mintchoklad.

Oj, och glöm inte hålla tummarna för att vi får vår drömlägenhet! Alla som håller tummarna får komma på grillfest på vår nya innergård!

Kommentarer
Postat av: Josephine

Jag håller tummarna allt jag kan! Ses snart.

2010-08-31 @ 12:18:04
Postat av: Kikki

Håller tummarna!

2010-08-31 @ 12:59:24
URL: http://antigonish.blogg.se/
Postat av: Kikki

Öhhh ni vet att arvodet är avdragsgillt i skatten va???? så varför gråta när ni får tillbaka det????

Glöm inte dubbla hyror försäkring som doldafel försäkring...och lycka till

2010-08-31 @ 15:25:48
URL: http://antigonish.blogg.se/
Postat av: CrazyCatLady

Håller också tummarna:-)

2010-08-31 @ 19:23:37
URL: http://crazycatladyakamalin.blogg.se/
Postat av: Smugglosmurf

Aah, avdragsgillt. I love avdragsgillt!

2010-09-01 @ 08:24:04
URL: http://smugglosmurf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!