Födelsedagskalas



Får man bjuda på en bild från häromdagen? Vill bara poängtera att det då regnade och blåste.

Strax ska vi iväg på födelsedagskalas hos svågern på Rosenvång och dagen till ära har jag sminkat mig. Igen! Börjar sakta men säkert komma ur mitt gravid/post förlossningssunk som pågått under en längre tid nu. Dags att börja bry sig om litegrann hur man ser ut och klär sig. Lite lättare nu när man inte har andningsbesvär pga de 20 extrakilon man laggat runt på. Nu är det bara 7 extrakilon kvar. Osmickrande, men de orsakar åtminstone inte andningsbesvär. Och de bilaterala fotödemen har lagt sig. Igår fick jag även på mig min vigselring. Fingrarna har varit oroande korvliknande lång tid efter förlossningen, men nu börjar de alltså återta sin forna pianoglans (hrm, host).

Dottern har börjat sova mer än tidigare. Nu springer vi istället oroade fram och tillbaka för att se så att hon andas istället för att som tidigare oroa oss för att hon bara sov åtta av dygnets 24 timmar. Börjar se ett mönster här: Alltid något som oroar en. Har hört av andra föräldrar att man nu har ca 20 år av oro framför sig, så antar att jag får vänja mig.

Nu ska jag försöka hitta ett någorlunda smickrande klädesplagg som dessutom tillåter att jag på ett smidigt sätt kan slänga fram ena bröstet utan att involvera mig i någon slags striptease-show. Utmaning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!