Soptunna och hiss? Tänk två gånger.



Jag har en känsla av att jag hört någon raljera över den här bilden tidigare, men nu har jag levt med den så länge, så måste få raljera själv också.

I vilket fall som helst är den inte dåligt dramatisk. Stackars killen står i hissen, intet ont anande. Ska bara ta hissen ner och slänga lite skräp, tänker han. Duktig. Håller på och städar undan hemma, snart klar. Ska bara precis ner och slänga skräp. Magnifik soptunna för övrigt. Han ser så proper ut också. Står rak i ryggen. Reko killen, vän av ordning, grabben hela dagen et cetera. Föga anar grabben att hans livssaga strax är slut. Föga anar VI! Först denna hyvens typ som åker hiss med soporna och sen: BAM!

Nästa bild: Grabben hänger livlös, i det närmsta hängd av sin egen soptunna som förenats i en djävulsk konspiration med den lömska hissen som vill ont. Oklart är om stackaren faktiskt är död, för skaparen av denna genomtänkta informationslapp har valt att spara litegrann på krutet och har skippat bild nummer tre. Tänk er när hissen fortsätter nedåt vad som händer. Bild nummer tre bör mest innehålla slamsor av stackarjävelns kropp, smakfullt dekorerande soptunnan och hissen, som bortsett från färg står helt oberörda kvar i livet. Precis som deras djävulska konspiration var tänkt troligtvis.

Jag vet varför bild nummer tre inte finns. Ovanstående bilder är nämligen hjärntvätt. De finns i VARENDA hiss (gissningsvis någon slags lag?). Första 150 gångerna man ser den tänker man kanske inte så mycket på den, men sedan börjar fantasin att triggas, ja, iallafall min fantasi. Worst case börjar man väl till slut identifiera sig med grabben, funderar över hans hemsituation. Kanske småbarnsfar? Nyligen friskförklarad från en cancerdiagnos? Precis kommit på den ultimata lösningen på konflikten mellan Israel och Palestina?

Sensmoral: Alla ni, kära vänner, åk för helvete aldrig hiss med en så stor soptunna! Ni andra... var det inte bra länge sedan ni tömde soporna?

Kommentarer
Postat av: Elna

Ha ha, jag känner ingen annan som kan bygga hela historier kring en bild så som du! Romanen är bara några knapptryckningar bort. =) Bilden ÄR helt sjuk, har sett en variant där stackarn får soptunnan rakt mot halspulsådern så att huvet nästan huggs av... Man vågar ju knappt flytta prylar, än mindre ta in besökande barn i hissen!

2010-05-26 @ 07:29:27
Postat av: Kitty

Jag har ingen hiss, tack och lov, för nu känner jag hur värsta hissnojan börjar etablera sig..

2010-05-26 @ 07:53:01
URL: http://antigonish.blogg.se/
Postat av: Johanna Nilsson

Hört i hiss om samma bild: "Men, hur hamnade killen UNDER golvet?"

2010-05-27 @ 07:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!