Ni får välja själva

När man inte bloggat på en vecka får man snabbt lite ångest. Hur ska återintåget till blogglivet ske? Med en dramatisk historia om den gångna veckan: "Ni anar inte vad som hände när bonden i Fåret Shaun fick olja i ögonen av misstag och började slåss med en fågelskrämma".
Eller en tårdrypande historia kanske: Att ställa klockan på 05.25 varenda morgon kan ju få den mest hårdhudade själ att ta till lipen.
Eller en trött historia: Ja, visst får man skylla sig själv när man dricker bara aningens för mycket vin på lördagkvällen samtidigt som man någonstans vet att ens dotter inte kommer att vakna senare än 06.05, FAST man nattade henne två timmar senare än vanligt.
Eller en skräckinjagande historia: Att lära sig cykla med lillfisen på pakethållaren var en oundviklig historia, men en ytterst traumatiserande sådan. Herregud, när man precis lärt sig att man kanske nog inte ska dö varenda gång man ska ut och cykla så kan jag meddela att svetten lackar när man då plötsligt ska utsätta sitt älskade hjärtegull för transport på samma cykel. Tur att jag inte vågar släppa styret för att gubbhytta med näven åt folk som beter sig illa i trafiken.
Eller en fattig historia: Varför, åh, varför måste hemförsäkringen och CSN-avbetalningen komma i samma månad? I den här takten blir det aldrig pengar över till någon romantisk Paris-helg!
Eller en glad historia: Att faktiskt vara ledig samtidigt som maken istället för att bara ses hemma i en timme innan det är dags att gå och lägga sig har varit en ovanlig men trevlig händelse som inträffat kontinuerligt sedan i fredags eftermiddag.
Ja, ni får själva välja vilken historia ni tycker passar bäst, men nu är jag iallafall tillbaka för att stanna.

Kommentarer
Postat av: Maken

Positivt i min mening!

2012-09-03 @ 09:07:21
Postat av: Malin

Gör som jag, skaffa autogiro och månadsbetalning på CSN lånet. Det blir ju lika mycket i slutändan men skönare med en jämn månadsutgift :-)

2012-09-04 @ 08:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!