Pippi

Idag har jag blivit lungspecialistsjuksköterska! Fast det har jag inte, för det heter visst funktionsutbildad nåntingnånting-sjuksköterska, men eftersom jag tycker att det låter mer som funktionshindrad än som den eminenta lungspecialistsjuksköterska jag är, så kommer jag helt enkelt att kalla mig för lungspecialistsjuksköterska. Så får det bli. Detta skedde, såsom många andra stora akademiska bedrifter (och med det menar jag mina 20 högskolepoäng i engelska som togs under relativt svalt intresserade former under vårterminen 2003), förstås i Lund.
 
Efter att ha blivit bjudna på lunch på Grand åkte jag hem till lillfisen och Pippi Lopp (=Långstrump). Fisens hela liv just nu kretsar kring att:
1. Säga Pippis namn minst 700 gånger per dag,
2. Kräva att Pippisången ska sjungas minst 850 gånger per dag.
Fast fisen nu sover är jag så hjärntvättad att "Pippi! Pippi! Sjunga Pippi!" fortfarande klingar i mitt huvud. Det är relativt tröttsamt. Maken blev plötsligt utbjuden på opera i sista minuten och jag själv dricker te och undrar när det är ok att gå och lägga sig utan att få en röd PATETISK-stämpel i pannan. Jag gissar inte före klockan nio. Tur att det finns choklad hemma. Igår hade jag så mycket att göra på jobbet att jag är rädd för att jag blev lite undernärd, därav behovet av en miljard kalorier i form av fett och socker. Tur man har slutat springa.

Kommentarer
Postat av: Malin

Du har gjort dig förtjänt av varenda kalori :-)

2012-10-25 @ 21:06:28
Postat av: Thomas

Inte har du väl slutat springa??, du vart ju bra på det :0)

2012-10-25 @ 23:04:16
Postat av: Kikki

Congrats!

2012-10-26 @ 08:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!