Damn you, dagisbasilusks!

Mitt immunförsvar har fallit. Dagisbasiluskerna har besegrat det. Numera är det dagisbasiluskerna som slår ihjäl små ekorrar på bakgården, medan mitt immunförsvar ligger skälvande och flämtande på golvet. Lillfisen var förstås inte så sjuk som jag blev. Hon har inte ens varit hemma från dagis. Jag blir däremot sjuk som en man. Matt, döende och svag har jag legat i sängen och fått in rostat bröd, Proviva, te och värktabletter. Maken har fått stänga fönster, öppna fönster, dra upp rullgardin och dra ner rullgardin. Jag har sovit som en komatös och har nu, tror jag, vaknat som nästan ny. Så ny man nu kan bli när man har mätt febern med lillfisens rumptermometer de senaste tre dagarna.
 
Idag ska jag fortsätta ligga i sängen, men jag har kunnat sitta uppe en hel timme nu utan att bli yr och få magkramper, så det är helt klart ett gott tecken. Jag satsar på choklad- och Sex and the City-terapi. Gilmore girls-boxen tog slut igår. Djupsnyft.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Jag vet precis! Jag är aldrig sjuk men så fort jag har jobbat extra på barninfektionen så kommer något skit två dagar senare! Senast räckte det att jag gick igenom barnakuten för att hämta ett hudklister som de inte ens hade!

2012-10-02 @ 11:46:14
Postat av: Elna

Krya på dig min vän!!

2012-10-02 @ 13:01:43
Postat av: Kikki

Krya!

2012-10-02 @ 17:09:06
URL: http://www.theantigonish.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!