Magnifik uppfinning

Igår kom Crazy Catlady på middag, vilket var mycket trevligt. Vad som också var mycket trevligt var att hon hade med sig sin uppfinning till oss såsom beställt när vi insåg att förra kattlådan tog upp 75% av badrummet och vi den senaste tiden borstat tänderna med ena foten stående i kattlådan (nästan).
Denna geniala uppfinning, TM Crazy Catlady, gömmer kattlådan på att magnifikt sätt, såsom synes nedan. Lådan står längst bort från luckan, vilket lämnar en sträcka där Hår av Hin kan drälla av sig det ton kattsand som hon konstant drar med sig i tassarna efter sina toalettbesök. När hon kommer ut genom luckan (nedan) kvarstår enbart ett fåtal sandkorn som drösslas på golvet, men helt klart ett hanterbart antal korn. Dessutom är insidan klädd med vaxduk, vilket minimerar den lukt som kan komma från en använd kattlåda. Aslan har än så länge nyttjat kattlådan fyra gånger och klarat av detta ypperligt. Hon tittar fortfarande lite uppmanande på oss när hon kommer ut, eftersom hon fick skinka igår när hon gick genom öppningen, men verkar tolerera att detta endast var en engångshändelse.
På denna magnifika nya möbel ska vi lägga ett par sittdynor och vips har vi kattlåda och sittmöbel i hallen i ett. Vi tackar och bugar för denna möbel (som vi givetvis ska betala för, men den är värd varenda krona)! Tadaa!:


Kattlådan står längst in till vänster. Öppningen är som synes till höger.


Sedd från kattperspektiv. Här går Aslan in och når efter ca 30 cm fram till kattlådans öppning.

Denna veckan har vi börjat på föräldrautbildning. Igår fick vi lära oss om den normala förlossningen. I samlingen satt en nitisk blivvande far som frågade om man skulle lita på personalen på förlossningen, eller om man ska förhålla sig kritisk till dem. En annan blivande far undrade om det var hans ansvar att hålla koll på barnens hjärtljud under förlossningen, så att de inte gick ned. Stackars människorna kommer att vara nervvrak när det väl är dags. Och stackars barnmorskor som tydligen ska ifrågasättas benhårt från inkomstminut till utploppning. Vi har iallafall med trygg säkerhet tänkt lägga våra egna och barnets liv i de kunniga barnmorskehänderna. Varför inte utgå ifrån att de med sin utbildning och yrkeserfarenhet faktiskt kan en smula mer om förlossningar än vad vi kan? Bara en stilla tanke...

Kommentarer
Postat av: Malin

Idel lovord :-) Det tackar man för. Vad kul att ni blev nöjda och att Aslan använder den. När ni lagt i en dörrmatta i lådan kommer nog ännu mer sand trilla av inne i lådan än utanför. Inbillar jag mig iaf :-)

2011-03-10 @ 12:14:42
URL: http://crazycatladyakamalin.blogg.se/
Postat av: Johanna

Skulle vilja höra samma nitiska pappa fråga om man verkligen kan lita på typ brandmän eller kustbevakningen, eller om man måste förhålla sig kritisk...

2011-03-14 @ 05:59:09
URL: http://Jiaozi.davidkarlsson.se
Postat av: Alexandra

vilken häftig uppfinning :D

2011-03-14 @ 06:11:25
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!