Isis



(Nä, jag har fortfarande inte fött någon bäbis.)

Idag tillägnas bloggen den keligaste och mest välvilliga katten som finns. Isis. Isis är som ni vet bortadopterad till N, P och J sedan ca ett år tillbaka eftersom ingen lägenhet i Malmö stad var stor nog för Isis och Hår av Hin att samexistera i. Isis har alltsedan dess levt ett angenämt liv utan orosmoln. Hon semestrar på västkusten när hon inte bor i Malmö och tas mycket väl omhand av sin nya familj. För andra gången på kort tid är Isis inlagd på djursjukhuset med dåliga njurar, så nu sitter vi och väntar och hoppas på att allt ska bli bra igen. Inget annat vore rättvist.  

Kommentarer
Postat av: Yasmine

men lilla finisen då ! hoppas allt går bra. Håller tummarna här and by the way, är det inte dax att kläcka snart eller väntar du på påsken? Vi behöver lite nyheter på jobbet =)

Visst ja; senaste skvallret, dr Judith väntar sitt 5:e barn i augusti, fick inte förlängt sin tjänst av högsta hönan och har idag tvingats sluta :S

på måndag drar vi söderut på internat och ska ägna två dagar åt att kommunicera (för det gör vi ju inte på jobb ... haha). Annars är det som vanligt, fullt kaos, lite folk och periodvis kräkmycket att göra. Var hemma och njuuuuuuuuuuut (är smått avundsjuk på din ledighet)

2011-03-31 @ 20:03:41
URL: http://yazesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!