Bumbostol

Jämt måste man köpa något... Vi som var så nöjda med finfina babysittern har nu tydligen fått en platthuvad och toppig dotter vars huvud måste rundas av. Detta ska ske med hjälp av en bumbostol. Ni vet väl vad en bumbostol är? Nä, inte jag heller innan idag. Det är en bisarr liten klumpstol i valfri gäll färg som inte går ihop med övrig heminredning, där man ska sätta sitt barn så att huvudet är fritt och inte fortsätter vara så platt.
Som vanligt när jag behöver något jag tror är ovanligt att behöva så behöver alla andra tydligen också det, så alla bumbostolar på blocket är sålda. Får väl punga ut med fullpris för en bumbostol då. Det betalar tillbaka sig när dottern är rundhuvad och strålande vacker supermodell om 19 år. Hon ska vara supermodell först och sedan få Nobelpris när den karriären är slut. Jag ser på henne redan nu att hon kommer bli både vacker och utomordentligt smart.

Idag har dottern också fått sin första vaccination. Det gjorde ont. Fast mest i mig tror jag. I mig gör det ont fortfarande, men hon sover ovetandes om sin mors smärta. Tur.


Bild från joddler.se. Bumbostol. Återstår att se om detta blir ett meningslöst köp à la bed time baby oil eller en succé i klass med Näsfridan.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Nu har hag visserligen ingen erfarenhet själv av bumbostolen, men jag har bara hört positiva saker om den! Mkt bra för att ha de små liven sittandes upprätt. :)

2011-07-28 @ 11:58:05
Postat av: hedda

vi gick till sjukgymnsten som tänjde lite på S, sen gjorde vi lite övningar och så var det fix o färdigt! Går att lösa på många sätt, så misströsta inte.

2011-07-28 @ 12:52:49
Postat av: Sessatessan

Jag lånade en Bumbostol av en kompis! En kanonbra grej!! Väger ingenting och hur lätt som helst att släpa med sig ner i tvättstugan. Tuwa satt bra i den medan jag fixade med tvätten och så :). Eller ni kanske har tvättmöjligheter i lägenheten...om inte så är det ett hett tips att den med sig ner!

2011-07-28 @ 17:07:30
Postat av: Catharina et Ebba

Tveksam. Tror oljehållet men väntar med spänning på utlåtande :-)

2011-07-28 @ 22:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!