Walk in closet



Aha! Numera finns det möjlighet att diska och laga mat i köket. Långt ifrån färdigt, som synes, men en klar förbättring mot kartongköksbänkarna för en vecka sedan.

Idag fyller jag vår walk-in-closet med kläder. Det visar sig att jag har hemskt mycket kläder, och då har jag ändå rensat ut rejält innan packningen. Iallafall blir det bra. Allt tar en sådan förbövlad tid bara, och vad man än gör verkar man generera ett mindre lands befolknings avfall, sopor och damm. Så många tipprundor som körts den senaste tiden är jag förvånad över att vi har något kvar i lägenheten överhuvudtaget.

Eftersom jag de senaste två veckorna slarvat med mina järntabletter är jag nu nästan lika trött som i början av graviditeten, vilket är anus. Antar att får skylla mig själv och har sedan igår påbörjat den strikta regimen av fyra tabletter per dag. Så åter till det te- och kaffereducerade livet. Inga kul laster får man ha kvar...

Kommentarer
Postat av: Yasmine

håll ut! det är snart över ;)

2011-01-16 @ 12:38:39
URL: http://yazesworld.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag vet att jag låter som en nyfrälst angående det här, men Rooibos (="rött te") är vansinnigt gott. Väldigt smakrikt eftersom det kan dra i princip obegränsat länge utan att bli beskt. Koffeinfritt och finns i mängder av olika smaksättningar. Min favvo är Friggs Orientalisk Kanel.

2011-01-16 @ 14:00:43
URL: http://www.facebook.com/sofia.schiller
Postat av: Johanna

Stackars dig! Fyra niferex?! Din stackars magsäck måste hata dig... Jag tar en om dagen och måste typ lägga mig direkt efter för att inte må illa. En gång tog jag en på fastande mage och svimmade nästan på espresso house. Starka grejer! ;-)

2011-01-17 @ 00:17:45
URL: http://Jiaozi.davidkarlsson.se
Postat av: Smugglosmurf

Inte fyra Niferex. En mycket lindrigare variant som heter Ercofer. Skonsam mot hela systemet faktiskt, så egentligen ska jag inte klaga.

2011-01-17 @ 21:40:18
URL: http://smugglosmurf.blogg.se/
Postat av: Smugglosmurf

Inte fyra Niferex. En mycket lindrigare variant som heter Ercofer. Skonsam mot hela systemet faktiskt, så egentligen ska jag inte klaga.

2011-01-17 @ 21:40:31
URL: http://smugglosmurf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!