Aslan gör Norra Grängesbergsgatan


Såhär nöjd är Aslan över att lämna lägenheten under förmiddagens visning. Hon gillade INTE att vara på utflykt på Norra Grängesbergsgatan. Fast, i ärlighetens namn, vem gör det? De säger att det är det nya Möllan. Jag säger att det är det nya stråket för prostitution och kriminell aktivitet. Fast idag såg vi inget sånt. Vi såg mest Bagdad kebab och falafel, en butik för arabiska bakverk och diverse däckfirmor.

På plussidan: När det är visning blir lägenheten städad.
På minussidan: Varför är det ingen som kan lägga ett bud på vår lägenhet??

Apropå ingenting: Någon som är kunnig inom området fondväggar? Vi (jag) vill ha en i vårt nya sovrum, men det är en ganska stor vägg, så vill inte att det ska bli för maffigt eller mörkt. Förslag emottages tacksamt.

Kommentarer
Postat av: Git

Hej!



Så söt Aslan är!!!

Ang fondvägg i sovrummet, så kan jag rekomendera det som vi har. Vi har en vit tapet med silvermönster. Hade samma tapet när vi bodde inne i stan och trivdes så bra med den så vi gjorde samma när vi gjorde samma i sovrummet här i huset :-)



Kram

Git

2010-10-15 @ 18:27:37
Postat av: Smugglosmurf

Lustigt att du säger det, för vi har varit och tittat på vita tapeter med olika mönster både i silver och vitt. Kanske ska köra på det.

Kramar!

2010-10-15 @ 20:02:16
URL: http://smugglosmurf.blogg.se/
Postat av: Johanna

Eftersom både maken och jag reser bort samtidigt (men tyvärr inte tillsammans) imorgon var vi borta med Bellini hos grannen som ska kattvakta. Kattvakten har redan fyra katter(!), så vi var inte helt säkra på att Bellini skulle gilla läget (ensambarn...). Efter ett par minuters stand-off på mattan och med något som närmast kan beskrivas som strupsång från Bellini och kattherren i huset, lade sig lugnet. Ska nog gå bra trots allt...

2010-10-16 @ 10:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!