Kottjakt

Jag vet, jag vet. Ni har saknat mina besök på Kvarnvideo, så jag gick dit på upptäktsfärd idag igen. Det blir förstås inte bättre än The sound of Näverlur, och det är det nog inte heller någon som förväntar sig.
Här har ni dock second best: Bland bockar i Bangkok. Enligt baksidan är detta någon slags förväxlingskomedi jag gissar á la Stefan och Krister, fast lite mer naket. För de som saknar 1970-talets Bangkok tydligen. Marie Ekorre, inte helt otippat, förtjust i kottar lever livets glada dagar i jakt på, ja... kottar.
Jag har inte köpt denna filmen heller, så det är fritt fram att gå dit och botanisera.

På lördag bär det av till Göteborg och Elnas 30-årsfest. Nästan lika mycket som jag ser fram emot festen i sig ser jag fram emot att bo på hotell. Jag älskar att bo på hotell! Jag kan ägna timmar åt att surfa på olika hotellbokningssidor för att till slut välja bästa tänkbara hotell som ekonomin tillåter. I detta fallet tillät ekonomin en natt på fyrstjärniga Elite Plaza Hotel i ett superiorrum. Morgonrockar, frukostbuffé, utcheckning klockan 18 på söndagen och fritt WiFi (innan idag när jag sade WiFi till Peter tittade han mycket skeptiskt på mig eftersom jag aldrig tagit detta ord i min mun tidigare. Det betydde dock det jag trodde det betydde).

Bilinbrottsincidenten har jag valt att lägga bakom mig, men mottager tacksamt tips om lägenheter i Slottsstaden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!