Dagen innan natten

ThumbnailIdag har vi varit ute på uppdrag för att hitta en ny matta till hallen. De nuvarande är kattförstörda sedan länge och har nu degraderats till balkongmatttor. Tanken var att vi skulle hitta en röd- och vitrandig variant, men det blev en luddig röd en från Rusta istället.
Till höger roar Peter sig med silverskålar som finns på IKEA. Tanten bredvid såg ut som att hon tyckte det var en opassande aktivitet, men vi gick därifrån innan hon hann klaga.

Bonusuppdraget som vi inte var säkra på att lyckas med var att köpa grejer för en uppimpning av balkongen inför sommaren. Vi kom förvånansvärt långt med hjälp av enbart en vaxduk (som jag egentligen hatar, men denna var mycket fin), två ljus och två ljusstakar i kombination med mattorna från hallen som skapade ett mer ombonat intryck. Vattenpipan är gammal.







Allt som allt är jag mycket nöjd med dagens inköp. Följde även traditionen att äta vår egen kroppsvikt i korvar på IKEA. Ok, inte riktigt så många korvar, men ändå ganska många korvar (ehm... tre korvar).
Ska nu försöka sova någon timme så att jag inte blir alltför gnällig under nattens arbete.


Kommentarer
Postat av: Kitty

Myspys!

2010-06-07 @ 19:19:48
URL: http://antigonish.blogg.se/
Postat av: Elna

Kanonsnyggt allting!! Ha ha ha, vattenpipan, vilken skön historia, lät som ni höll på att aldrig komma därifrån! =)

2010-06-07 @ 22:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!