Bilfärd till Kiatorp

Rekordresan till Kiatorp har tagit fem timmar. Efter cirka en timme av hjärtskärande mjauande lade sig Aslan till rätta. Skönt, tänkte vi. Fram tills en flämtande Aslan släpade sig fram till oss med en andningsfrekvens på femtio per minut. Inte bra. Vi akutstannade så fort vi kunde för lite första hjälpen med tvångsihällning av vatten i katt och hällning av vatten på katt. När hår av hin låter folk hälla vatten på henne så mår hon inte bra. Efter första hjälpen hämtader sig Aslan sakta, och vi hade resten av resan (och i skrivande stund) monumentalt dåligt samvete över att vi inte var särskilt långt ifrån att faktiskt ta livet av vår enda kvarvarande katt.

Nästa kris var mitt eget låga blodsocker som inträffade i Växjö. Då är hon inte rolig. Peter mutade sin fru med ett happy meal. Jag fräste att jag nog skulle klara mig hela vägen fram, men Peter var klok nog att inse att ett happy meal var på sin plats. Blev dock lite sur när leksaken inte fungerade, men hade tursamt nog hunnit äta upp då, så tog det hela som en kvinna.

Nåväl, efter fem timmars skitfärd har vi äntligen kommit fram. Peter har badat, och sedan har svärföräldrarna bjudit på kycklingspett och jordnötssås. Strax blir det jordgubbar och mousserande vin, sedan trolig sänggång för denna. Luften häruppe är stillsamt sövande.

Går också i intensiv getingterapi. Här är getingar överallt. Aneurysm.


Kommentarer
Postat av: Kikki

Åh, kisemisen!

(Och heja Peter - Happymeal är topp!)

2010-07-21 @ 22:09:46
URL: http://antigonish.blogg.se/
Postat av: Smugglosmurf

Bra övning inför framtiden. Peter får fem poäng av fem för kvicktänkthet :-)

2010-07-22 @ 09:12:36
URL: http://smugglosmurf.blogg.se/
Postat av: Robert Vitlo

Efter kattdelen i inlägget kan jag bara säga hahahahahahahahahahahahhahahah ASG hahahahahahhahahahahah ASG ASG ASG hahahahahaha

2010-07-22 @ 18:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!