Röja på vinden


Måste ha moon boots! Var hittar jag moon boots? Såg ett par i Nyhetsmorgon, men såg på hemsidan att de var vansinnesdyra och helt utom greppbart avstånd. Kostade lika mycket som 35 kvadratmeter golv minus det gröna man läggger under. Kanske kan hitta lite billigare någon annanstans.

Idag ska jag göra något mycket tråkigt. Gå upp på vinden och sortera slänggrejer från behållgrejer. Vårt vindsförråd ser ut som hej kom och hjälp mig och gråt i kombination med "vem har detonerat en bomb i ert vindsförråd?". Ibland drömmer jag om att vi ska ha haft inbrott i det och att den som gjort inbrott tömt hela förrådet på grejer. Givetvis synd på alla gamla barnböcker som Einar/Julia ska få ha i sin bokhylla och allt porslin som vi inte haft plats för i den här lägenheten, men jag tror nog att knarkaren som gjort inbrott också kan få nytta av de grejerna.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag är ledsen men jag tyckte att stövlarna på bilden har bland det fulaste jag sett. Jag vet att du inte bett om min åsikt men nu fick du den ändå. Det måste väl ändå finnas finare exemplar av sk moon boots.

2010-12-06 @ 10:54:51
URL: http://crazycatladyakamalin.blogg.se/
Postat av: Smugglosmurf

Det var inte de moon bootsen som var på tv. De var svarta med pälskant. De ovan hittade jag när jag googlade moon boots på måfå, fast jag tycker de är rätt fina också...

2010-12-06 @ 11:01:50
URL: http://smugglosmurf.blogg.se/
Postat av: Malin

Då föredrar jag de här



http://www.kaboodle.com/reviews/moon-boots-tecnica-moon-boot-street-womens

2010-12-06 @ 20:52:17
URL: http://crazycatladyakamalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!